Schermafbeelding 2017-06-16 om 14.53.06

Over ons

Mowhair, een eigen top salon, een droom die uitkomt. Een droom die is ontstaan uit een passie, gedrevenheid en liefde voor het kappersvak. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de kapperswereld vonden wij het tijd om onze kennis en ervaring te uiten in een eigen salon. Een hoogwaardige salon die we zelf mogen vormgeven.

Een bezoek aan een salon moet een unieke en bijzondere ervaring zijn, het is een dienst die nooit verkrijgbaar zal zijn via een webshop dus onze visie is dan ook een salon te creëren waar iedere man en vrouw zich thuis voelt. Salon Mowhair staat voor top kwaliteit, uitgebreide zorg in een stijlvolle en relaxte omgeving.

Mowhair probeert zich niet alleen te onderscheiden door middel van kwaliteit en klant vriendelijkheid maar ook door het innoveren van bestaande disciplines binnen het kappersvak.  U kunt terecht bij Mowhair voor  speciale behandelingen zoals “Blow Me Away” , “Special Colouring” en “Intensive Treatment”.

Al komt u voor een eenvoudige behandeling of een uitgebreide behandeling iedere klant moet gelukkig onze salon verlaten. Bij alle behandelingen staat de behoud van de kwaliteit van het haar voorop.

Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen in onze salon.

Charlotte Hogg & Janine Noordzij

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.